Dietimeal pro Omelet Zalm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Dietimeal pro
€ 13,50 Incl. btw

PROTEÏNERIJKE OMELET, ZALMSMAAK (BLINI'S)

Deze proteïnerijke omelet met zalmsmaak (blini's) is heerlijk in combinatie met dille of (gestoofde) venkel.
Deze omelet is wat dikker dan een normale omelet.



Ingredienten:

Melkeiwitten, poeder op basis van ei, tarwebloem, aroma,rijsmiddel: natriumcarbonaat, sodiumbicarbonaat, monocalciumfosfaat, calciumsulfaat, zout, vezels, kaliumchloride, poeder van tomaat, kleurstoffen: bètacaroteen en karamel, lookpoeder, gedroogde dille, anti-klontermiddel: siliciumdioxyde.



Allergenen:

Melk, ei, soja. tarwe.



Voedingswaarden:

Per sachet van 32 gram
114 Kcal
Eiwitten 18 g
Koolhydraten 5.9 g
Waarvan suikers 2.4 g
Vetten 1.8 g
Natrium 518 mg



Inhoud:

Doosje met 7 sachets van 25 gram



Gebruiksaanwijzing:

Neem 120 ml koud water in de shaker of mengkom.
Giet de inhoud van het zakje erin.
Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden of mixen.
Neem een pan met antiaanbaklaag, strijk deze in met een kleine hoeveelheid olijfolie en verwarm deze.
Giet het beslag in de pan en laten bakken langs 1 zijde op een warm vuur, u kunt de omelet langs 2 kanten bakken maar dit is niet noodzakelijk.

Tip
U kunt voor de omelet de toegestane groenten zoals tomaten, courgettes, champignons, paprika en kruiden zoals bieslook, basilicum, oregano gebruiken. Bak de omelet dan niet langs 2 zijden. Ook kunt u Zwitserse strooikaas over de omelet strooien. De omelet kan ook koud gegeten worden, snij ze in stukjes en eet ze met een rauwkostsalade.

Voorbeeld
Omelet aanmaken met water. Even laten rusten. Ondertussen (kastanje)champignons schoonmaken en bakken in (evt.een theelepel olijfolie) een anti-aanbak koekepan. Enkele tomaten schoonmaken en in stukjes snijden (of enkele cherry of romaatjes halveren) en bij de champignons voegen. Hot kerriepoeder en zeezout toevoegen. Na enkele minuten het omeletmengsel toevoegen en bakken.

Lees meer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.