Biologische Kaas Cracker

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 2,50 Incl. btw

BIOLOGISCHE KAAS CRACKERS, LOW CARB

Lekker knapperige meergranen cracker. Vezelrijk, zonder E-nummers.

Eiwitrijk, koolhydraat arm, met een laagje pittige oude kaas.

Geschikt vanaf fase 1. Geldt als tussendoortje.



Ingredienten:

Lupinemeel*, meergranenmix (tarwemeel, tarwegluten,lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, sojabloem, sojazemelen, roggebloem), roomboter,  oude kaas 48+*, scharrelei* gist *  ingrediënt van biologische teelt.



Allergenen:

Melk, lactose, tarwe, sesam, ei. Dit product kan sporen bevatten van noten



Voedingswaarden:

Voedingwaarden per cracker a 20 gram

Energiewaarde (Kcal) 55
Eiwit      3,7 g
Koolhydraten    1,2 g
   waarvan suikers           0 g
Vet        3,9 g
   waarvan verzadigd      2,2 g
Voedingsvezels       0,6  g
Zout      0,03 g



Inhoud:

40 gram, 2 crackers



Gebruiksaanwijzing:

Tip!
Maak eens een lekkere groentenspread voor uw cracker!


Auberginedip
*Aubergine(s), goede olijfolie, sesamolie, citroensap, knoflook, zout, cayennepeper, peterselie of koriander naar smaak. Prik een flinke aubergine (of 2 kleintjes) in met een vork en gaar hem in de oven. Meng het gare afgekoelde vruchtvlees in de keukenmachine met een teentje knoflook, wat citroensap, een eetlepel (goede) olijfolie en een tl sesamolie. Eventueel peterselie of koriander toevoegen voor de variantie. Zout en paprikapoeder of cayennepeper naar smaak. Maak fijn in de blender of keukenmachine. Serveer als dip met reepjes rauwe groente en de crackers.  Goed voor 2 porties.


Tomatendip
*500 gram lekker rijpe tomaatjes, 1 eetlepel goede olijfolie, 1 sjalot of klein uitje, 2 tenen knoflook, 1 tl (Spaanse) paprikapoeder, 1 verkruimeld droog chilipepertje, klein scheutje sherryazijn, zout, oregano, platte peterselie.
Ontvel de tomaten (in heet water) en snijd ze in kleine stukjes. Bak in pan met dikke bodem eerst de sjalot glazig en doe dan de knoflook erbij. Tomaten, chilipeper, azijn, zout en oregano toevoegen. Op matig vuurtje ca 10 minuten laten pruttelen, tot je een dikke saus hebt. Peterselie toevoegen en warm of koud serveren. Royaal op een proteinecracker doen of lekker dippen met reepjes groenten. Goed voor 2 porties.


Bietendip
*500 gram gekookte rode biet, 2 el (ze! lfgemaakte) mayonaise, 1 teen knoflook, 1.5 el citroensap, &fr! ac12; tl gemalen komijn (djinten), ½ tl gemalen koriander (ketoembar), ½ tl gemalen kaneel, ½ tl paprikapoeder, zout en versgemalen (zwarte) peper naar smaak.
Stop alle ingrediënten muv de mayo in de keukenmachine of blender, pureer tot gladde massa en doe er dan de mayonaise door. Koel serveren bij de crackers of als dip bij rauwe groente.

Lees meer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.