Dietimeal pro Basis voor stamppotjes

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Dietimeal pro
€ 14,30 € 12,95 Incl. btw

MDS BASIS VOOR STAMPPOTJES EN OVENSCHOTELS

Deze proteïnerijke romige aardappelpuree is ideaal als smakelijke basis voor elke stamppot!
Vult goed en is zeer fijn van smaak.
Ook heel goed bruikbaar als toplaag van uw ovenschotel. 

Groenten waarvan u in de eerste fase van het proteinedieet naar hartelust gebruik kunt maken:
Andijvie - asperge- bieslook - bleekselderij - bloemkool
Chinese kool - courgette - komkommer - groene paprika - peterselie - postelein
radijs - rode kool (rauw) - sla (alle soorten) - snijbiet - snijboon - spinazie - tuinkers
veldsla - venkel  - waterkers - witlof

Meer toegestane groenten in het proteinedieet
 

TIPS VOOR DE PROTEINE PUREE

  • Zuurkool erdoorheen, plakje rauwe ham 'drogen' in de oven en erdoor of bij doen. 
     
  • Witlofstronkjes koken, plakje rauwe ham en puree eronder. 
     
  • Diepvriesspinazie ontdooien en uitknijpen, oppeppen met een lenteuitje, stukjes tomaat. in klein schaaltje laag om laag doen met de puree. 
     
  • Spitskool blancheren, even wokken met knoflook en kerriepoeder. Dan laagjes in ovenschaaltje maken. 
     
  • Het losgeklopte schuimige wit van een ei erdoor spatelen, dit door geblacheerde op smaak gemaakte prei spatelen en in de oven. (wordt soort souffle).
     
  • Verder natuurlijk als stamppotje: denk aan zuurkool, rucola, snijboontjes uit de pot, rode bietjes prei, andijvie, gemengde paddenstoelen. 

 



Ingredienten:

Melk eiwitten, aardappelvlokken (14%), kaas in poedervorm (kaas, wei, zout), zout, aroma's, verdikkingsmiddel: carragenen, fructose, antiklontermiddel: magnesiumcarbonaat, vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), kruiden (nootmuskaat, peper), L-methionine, kleur: curcumine, maltodextrine.



Voedingswaarden:

86 Kcal
Eiwitten 16 g
Koolhydraten 4 g
Vetten 0.6 g
Natrium 337 mg



Inhoud:

7 sachets van 25 gram.



Gebruiksaanwijzing:

Voor gebruik in stamppot of puree
Voeg de inhoud van een sachet toe aan 75-100ml heet water en roer met een garde tot een samenhangend geheel. Hoe meer water u gebruikt, hoe dunner de puree wordt.



Voor ovenschotel
Spatel een stijfgeklopt eiwit door de puree en bedek uw groentenschotel met het mengsel. Verwarm enige minuten en laat goudbruin worden in een oven niet heter dan 175 graden.

 

Lees meer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.